Псилиум фибри на прах

43.45 лв.

Опаковка: 300 гр.

Идеален чревен комфорт и детоксикация!
Sanct Bernhard препоръчва за подпомагане при: проблеми на стомашно-чревния тракт, нарушена перисталтика, лениви черва, метеоризъм, повишен холестерол, нарушена липидна обмяна, за редукция на телесно тегло.

Код: 30526 Категории: ,

Състав:

100% прах от обвивките на семената на псилиум (индийски живовляк).

Действие:

При свързване с водата фибрите набъбват, образуват гелообразна маса, подобряват перисталтиката, ефективно се свързват с токсините и отпадните продукти в червата и подпомагат дефекацията. Основният ефект е нормализиране работата на червата при различни проблеми – запек, диария, хемороиди и др. Наред с това ефективно подпомагат усвояването на градивните хранителни вещества и активират полезната микрофлора в храносмилателната система.

Допълнително действие:

Фибрите от индийски живовляк намаляват нивата на лошия холестерол, като се свързват с богатата на холестерол жлъчка и по този начин принуждават организма да намалява концентрацията на лошия холестерол в кръвта. Големият обем на набъбнали във водна среда фибри създава усещане за ситост. Това не само подпомага намаляването на излишната маса, но и препятства образуването на жлъчни камъни. При необходимост, фибрите предизвикват газогонно действие, което подпомага организма, особено след прием на високобелтъчна храна.

Начин на употреба:

4-5 г (1ч.л) фибри разтворени в 200 мл вода 1-2 пъти дневно.

Препоръчва се прием след като фибрите набъбнат, като след това изпийте поне 200 мл вода. Може да се приема като се добавя в мюсли.

Важно!!! Винаги приемайте с фибрите достатъчно количество вода.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Псилиум фибри на прах“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *